Viitorul acoperișurilor în România!

Sub acest slogan am deschis un nou centru de distribuție în Baia Mare. Suntem un producător fruntaș de acoperișe modulare și alte tipuri de acoperire cu 30 de ani de experiență.

Produse de înaltă calitate sunt apreciate de investitorii din toată țara, acum disponibile la prima mână în România. Folosim noi tehnologii și soluții inovatoare, oferindu-vă o gamă de noi sisteme de acoperișe și jgheaburi, cu o garanție de până la 50 de ani!

Produsele noastre provin din oțel suedez și german de cea mai bună calitate de la fabricile SSAB si ArcelorMital. În oferta Budmat, pe lângă acoperișele modulare, veți găsi și țiglă metalică de acoperiș tăiate la dimensiune, panouri de acoperiș cu indoitură verticală, trapezoidală, ondulată, precum și profile din oțel si toate accesoriile necesare.

logo-50-ani-budmat

Beneficii pentru investitori

Un acoperiș frumos și durabil

Soluții brevetate fac ca îmbinărilețiglelor de acoperiș modulare să fie invizibile, iar acoperișul este garantat pana la 50 de ani.

Economisind bani

La instalarea țiglelor de acoperiș metalice modulare, nivelul pierderilor este de până la 8%, iar în cazul țiglelor de acoperiș metalice tăiate la dimensiune , acest nivel crește până la 20%.

Acoperiș pe un palet

Un acoperiș standard se potrivește pe un singur palet care permite transportul acestuia de către un cămion obișnuit către orice locație. Ai epuizat materialul? Nici o problemă. Puteți livra foi individuale pe șantier,chiar și cu autoturismul.

Repetabilitate garantată a culorii și a formei

Acoperișurile modulare sunt întotdeauna disponibile. Puteți cumpăra chiar și un singur modul în orice moment. Poți face asta cu încredere, deoarece, în calitate de producător, garantăm repetabilitatea culorii și formei, indiferent de lotul de material.

Aveți întrebari? Aveți nevoie de mai multe informații? Contactați consilierul nostru tehnic care vă va răspunde la toate întrebările și va aranja o întâlnire la un moment convenabil.

Beneficii pentru distribuitori

Disponibilitate

Disponibilitatea la fața locului a produselor de înaltă calitate direct de la producător

Costuri mai mici

de transport și depozitare datorită centrului de distribuție Budmat și asistenței în logistică.

Timp de livrare

mai rapid a produselor finite pe șantier conform comenzilor

Condiții concurențiale

și reduceri atractive pentru o cooperare regulată

Sprijin

tehnic și asistență tehnică și instruire pentru angajați și montatori

Cooperare

de fond tehnic si logistică cu un partener de afaceri experimentat

Aveți întrebări? Aveți nevoie de mai multe informații? Contactați reprezentantul nostru de vânzări și stabiliți o întâlnire.