Ergonomie și economie

Un avantaj incontestabil al țiglelor de acoperiș metalice modulare este dimensiunea redusă a acestora sau, mai exact, foile repetabile. Datorită acestei foi metalice, este ușor de transportat și depozitat. Un palet conține suficiente module pentru a acoperi un singur acoperiș standard, astfel încât întregul material poate fi transportat la șantier chiar și cu mașina sau o camionetă. Mărfurile cumpărate pot fi de asemenea, depozitate cu ușurintă – sunt ambalate strâns, ceea ce face nesemnitificative condițiile meteorologice și nu ocupa mult spațiu. Acest lucru este, de asemenea, important in momentul achiziționării – distribuitorul poate păstra bunurile la sediul sau și, astfel, să le ofere investitorului practic la fața locului. Datorită dimensiunilor reduse si garanțiilor de repetabilitate a culorilor oferite de către producători, fiecare foaie de țiglă de acoperiș care nu a fost utilizată in timpul construcției poate fi returnată la punctul de cumpărare. De asemenea, deșeurile rămase dupa instalare sunt relativ mici, în comparație cu alte mareiale de acoperiș – se ridică la maximum 8% ceea ce economisește timp și bani. Dimensiunea redus,a a unei singure foi de țiglă metalică modulară și greutatea relativ redusă a acesteia sunt, de asemenea, de o importanță considerabilă in timpul instalării – chiar și o singură persoană poate instala cu usurință și în siguranță foile de țiglă pe panta acoperișului.

Soluții brevetate care accelerează instalarea

Țiglele modulare Budmat au mai multe soluții originale, brevetate, datorită cărora instalarea lor este rapidă și plăcută. Găurile de montare pregătite din fabrică elimină necesitatea găuririi acestora în fiecare tiglă modulară, ceea ce scurtează semnificativ timpul de asamblare, precum și limitarea cantității de pilitură de metal generată în timpul găuririi, ceea ce reduce riscul de coroziune. Împreună cu gaura, este presată o cupă specială, care acționează ca un loc de odihnă pentru garnitura șurubului, datorită căreia șurubul aderă în mod corespunzător la foaie și asigură etanșeitatea pe termen lung. În plus, găurile și cupele sunt perforate la un anumit unghi, ceea ce împiedică capul surubelniței să zgârie modulul în timpul asamblării. Găurile asigură, de asemenea, că suruburile sunt distribuite uniform pe acoperiș, iar acest lucru fără indoială, afectează semnificativ estetica.

Estetica țiglelor modulare din metal Budmat

O altă soluție originală a Budmat, care contribuie la o estetică ridicată, este plierea marginii frontale a foii de tiglă metalică. Datorită acestui fapt, articulațiile țiglelor sunt invizibile pentru ochiul uman. De asemenea, previne acumularea de umiditate pe marginea frontală, eliminând astfel posibilitatea coroziunii și petelor. Acest brevet este, de asemenea, strâns legat de a treia caracteristică a noastră, gofrarea foii de-a lungul acesteia. Cu acestă solutie, marginea foii suprapuse se „ascunde” in canelura creată și face invizibilă conexiunea dintre foi. Este, de asemenea, un element suplimentar care elimină acumularea de apă de ploaie.

Toate țiglele de acoperiș modulare din metal Budmat au un profil de embosare înalt, cu o înalțime de cel puțin 35mm. Acesta crește estetica acoperișului. Datorită acestui fapt, acoperișul capătă forme clare, precum și un caracter elegant. În plus, profilul înalt face locurile de instalare a șuruburilor, umbrite și practic invizibile de la nivelul solului.

Accesoriile de finisare încoronează acoperișul.

Un avantaj incontestabil al țiglei metalice modulare Budmat sunt, de asemenea, accesorii dedicate, care evidențeaza și se potrivesc cu nervurile țiglei metalice. Acestea includ frontoane modulare și coame asemănătoare cu profilul original, presate dintr-o singură bucată de capete de oțel.

Panourile de tablă tăiate la dimensiune au domnit pe acoperișurile poloneze de multi ani, ceea ce înseamna că unele dintre modelele lor au devenit o parte permanentă a conștiinței mai multor generații. Un exemplu este țigla Sara de la C Budmat, care a devenit un cult datorită aspectului său atemporal și a calității ridicate a lucrării. În secolul XXI, am încercat să combinăm tradiția cu modernitatea, ceea ce a dus la realizarea plăcii metalice modulare Bella Sara – combinănd bine cunosctua formă Sara cu toate avantajele acoperișelor modulare moderne. Desigur, avem multe modele de țiglă de acoperișe metalice modulare în oferta noastră și le puteți vedea aici – Faceti click.