Așteptată cu nerăbdare de către investitori și antreprenori – bordura fronton modulară Bella Sara!

Este un element foarte important care completează frumusețea acoperișului din țiglă modulară Bella Sara și este din ce în ce mai apreciat de profesioniști. Aceasta influențează în mod cert efectul final al aspectului acoperișului, făcându-l complet, perfect finisat, într-un singur stil și culoare, ceea ce contribuie la estetica completă a casei. Toate acestea fără nicio muncă suplimentară din partea montatorului de acoperișuri. 

Ne extindem în mod constant gama pentru a satisface cerințele și nevoile clienților noștri. Noul fronton modular ,pentru țigla metalică modulară Bella Sara este „punctul peste i” pentru aspectul complet dorit al acoperișului. Pe lângă eleganța sa incontestabilă și compoziția perfectă cu celelalte elemente ale acoperișului, acesta oferă beneficii tangibile. La fel ca și accesoriile noastre anterioare dedicate – Murano și Veneția – este fabricat din tablă de oțel de clasă mondială. Găurile de montare prefabricate reduc timpul de instalare și, de asemenea, elimină complet deșeurile din tăieturi, ceea ce are un beneficiu incontestabil pentru mediu.

De asemenea, frontonul Bella Sara se distinge prin:

  • o formă care să se potrivească perfect cu valurile țiglelor metalice
  • colorarea și asortarea uniformă a tuturor elementelor acoperișului
  • un profil care face posibilă montarea frontonului pe scândurile laterale sau pe căpriori
  • economie de timp datorită găurilor de montare gata făcute
  • șuruburi invizibile care fixează frontonul pe țiglă
  • disponibil în varianta pentru partea dreaptă și stânga

Acum aveți la îndemână un acoperiș complet și frumos finisat cu țigla metalică modulară Bella Sara! Disponibil astăzi în întreaga gamă, fără a mai aștepta.